Kategorier
Nyheder

Nieman Lab efterlyser medieinnovation udenfor USA

Tips, historier, innovatører, freelancere: Alt kan bruges

Hvad enten du er et medie-startup, har gang i noget sændende, har en god idé eller gerne vil skrive om udvikling og innovation indenfor mediebranchen og (især) journalistikken, så vil amerikanske Nieman Lab gerne høre fra dig:

>> Nieman Lab is looking for more stories of digital innovation outside the U.S., and we’d love your help

I artiklen skriver de, at 44 procent af trafikken til websitet i 2016 kom fra andre lande end USA.

More than half of our Twitter followers and 70 percent of those who like our Facebook page are based outside of the U.S. We do our best to cover journalism innovation around the world, but from our lovely office in Cambridge, it’s easy for us to focus too much on what’s happening here in America. And some of our most rewarding stories have been ones that tell people in one country about the interesting and provocative innovations happening in another.

I artiklen efterspørger de folk med gode idéer, freelance-journalister og oversættere. Hvis du matcher et eller flere af de kriterier, kan du udfylde en formular på artiklen for at få adgang til Nieman Labs Slack-channel.

*

Nieman Lab er en del af ‘Nieman Foundation for Journalism’, som du kan læse mere om på Wikipedia:

The Nieman Foundation for Journalism at Harvard University is the primary journalism institution at Harvard […] In 2008, the foundation created the Nieman Journalism Lab, an effort to investigate future models that could support quality journalism.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *