Ophavsret, licens og links

Ophavsret
Alle indlæg, billeder og videoklip, undtaget indhold, der er oprettet/uploadet af andre, og som jeg citerer, er publiceret under en Creative Commons Attribution 3.0 Unported-licens. Teksten findes også på dansk.

Det betyder, at du må:

  • Dele: Kopiere, distribuere og udsende indholdet
  • Remixe: Bruge indholdet i dit eget indhold, eller bygge videre på det

Jeg kræver blot, at du henviser hertil, når du bruger indholdet. Det vil sige, at hvis du gør det online, skal du linke til den side/indlæg, du bruger. Bruger du indhold herfra “offline”, altså i for eksempel en bog eller et blad, så skal du skrive URL-adressen til den side/indlæg, du bruger.

Links:
Det er fuldt tilladt at linke til såvel forside som enkelte indlæg/sider på denne blog. Jeg tillader mig faktisk at stille det krav, at du linker til det indhold, som du citerer eller refererer til.

Du må også gerne bruge for eksempel RSS-feedet til at lave en automatiseret side, der trækker indhold ud og bruger det på din side, så længe du linker til det indhold, som du bruger.

Framing:
Det er også tilladt at “frame” indhold (som for eksempel Google Translate gør det), så længe folk ikke er det mindste i tvivl om, at indholdet de læser eller kigger på, befinder sig på medieblogger.dk. Der skal dog være et link til originalsiden uden rammer, altså som peger på URL-adressen på medieblogger.dk.

Kommentarer:
Samme regler gælder for kommentarer, de kan frit bruges under den samme Creative Commons-licens. Det skal du være opmærksom på, når du kommenterer på Medieblogger.dk.

Denne regel eksisterer for at sikre, at en evt. irettesættelse (eller på anden måde godt input) kan inkluderes sammen med mit oprindelige indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *