Kategorier
Tips Vidensdeling

Sådan samler jeg op på ugen, der gik i medier og teknologi

Det vigtigste er tiden, men her er nogle andre fif oven i 🙂

Jeg arbejder i Ekstra Bladet Udvikling, hvor jeg blandt andet er redaktør for vores blog. Her udgiver vi hver fredag en opsamling på nogle af de mest interessante ting, vi er faldet over i ugens løb, indenfor de områder, vi beskæftiger os med. Det vil sige indenfor medier, management (organisationer), design og det mere tekniske.

Den vigtigste ingrediens i arbejdet er tid, men der er selvfølgelig også nogle metoder, jeg bruger, fordi de fungerer bedst – for mig. Jeg har tidligere skrevet om det i en artikel på Medium, ‘Sådan forsøger jeg at holde mig opdateret på, hvad der sker i mit felt’.

Den er stadig relevant, selvom mit arbejde dengang var mere målrettet på brugeroplevelsen, end det er nu, og at jeg ikke rigtig bruger min Kindle længere (det er en anden historie). Det er bestemt ikke raketkirurgi, og det er vigtigt at huske, at alle mulige smarte værktøjer er lige meget, hvis du ikke investerer tiden i det.

Opgaven skal i kalenderen

I ugens løb har jeg sat blokke af min egen tid af til at tilføje til ugens opsamling. Det gør jeg ud fra princippet om, at jeg har meget bedre styr på og overblik over mine arbejdsdage, hvis jeg flytter mine todo-opgaver ind i min kalender. (Det har jeg i øvrigt også skrevet en artikel om – du kan finde et link til den nederst i denne artikel.)

Ved at gøre det i løbet af ugen, slipper jeg også for at have en stor overvældende ‘Lav ugeopsamling’-opgave foran mig torsdag eftermiddag. Og så kører jeg ikke surt i det.

Hvis du interesserer dig for noget af det, vores opsamling handler om (og det, vores afdeling arbejder med), vil jeg da anbefale, at du melder dig til vores nyhedsbrev – der er link i bunden af denne artikel ?

Læs mere / Grav dybere:

(Hold CTRL (CMD på Mac) eller SHIFT inde, når du trykker for at åbne links i nyt faneblad eller vindue. På telefon eller tablet skal du holde fingeren nede og vælge.)

  • ➡️ Besøg: Vores blog, Ekstra Bladet Udvikling
  • ? Læs: Sådan forsøger jeg at holde mig opdateret på, hvad der sker i mit felt (Medium, Lars K Jensen, 25. september 2016)
  • ? Læs: To do: Put your tasks in your calendar (Medium, Lars K Jensen, 22. august 2016)
  • ? Følg: Tilmeld dig nyhedsbrevet fra vores Ekstra Bladet Udvikling-blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *