Kategorier
Tendenser

Twitter Follow-knap på ekstrabladet.dk

Du har måske opdaget det; i sidste uge implementerede vi en lille ny feature på ekstrabladet.dk, nemlig Twitters Follow-knap.

Du kan se knappen i levende live her, her og her (den kan nemlig også bruges til eksterne).

I vores system fungerer det på den måde, at journalisten ganske enkelt skriver sit Twitter-brugernavn i et tekstfelt, og så bliver knappen vist. Næste step er at undersøge, om der skal laves en form for logik, så der vises en af vores Twitter-profiler, alt efter hvilken sektion, artiklen er publiceret på.

Det åbner også op for en diskussion om, hvorvidt det er journalistens egen Twitter-profil eller en af de mere ‘officielle’, der skal vises. Personligt synes jeg, det er fint, at en journalist kan vise sin egen Twitter-profil, hvis vedkommende bruger tid og energi på den – og også bruger den i arbejdsmæssig sammenhæng. Det bør, mener jeg, tage udgangspunkt i, hvad man som bruger selv ville forvente – samt at en byline knytter sig mere til den personlige afsender af artiklen end mediet som sådan.

Men jeg vil gerne udfordres på det synspunkt.

Til at starte med er knappen på – forhåbentlig følger andre danske netmedier trop 🙂

2 kommentarer til “Twitter Follow-knap på ekstrabladet.dk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *