Kategorier
Events

DONA-arrangement om Twitter og mikroblogging for medier og virksomheder

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge Twitter eller Yammer som journalist eller kommunikationsansat? Så er her arrangementet for dig.

Twitter logo Hvordan bruger man bedst Twitter, hvis man sidder på et medie eller i en virksomhed?

Det er emnet, når DONA (Danish Online News Association, hvor jeg er afgående bestyrelsesmedlem) afholder generalforsamling tirsdag den 20. april kl. 16.00.

Under overskriften “Twitter i professionel kommunikation” kan du høre følgende:

  • Kaare Sørensen (@kaaresorensen på Twitter) som er Jyllands-Postens korrespondent i New York, er hjemme i Danmark og vil fortælle, hvordan han bruger Twitter som journalistisk værktøj og som medie.
  • Louise Brincker, pressechef i Udenrigsministeriet og kommende kommunikationschef i DR, vil fortælle om @cop15, samt hvad udbyttet blev af mikroblogging under klimatopmødet i december 2009.
  • Kasper Kofod, Social Media Project Manager Novo Nordisk A/S fortæller om brugen af værktøjet Yammer, som er det corporate svar på mikroblogging. Flere og flere virksomheder bruger tjenesten til intern kommunikation.

Klik dig ind på indlægget om arrangementet på DONA-bloggen for at se, hvordan du nemt kan tilmelde dig til arrangementet.

2 kommentarer til “DONA-arrangement om Twitter og mikroblogging for medier og virksomheder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *