Kategorier
Nyheder

Nu kan du tagge dine venner i Facebook-opdateringer

Nu kan du tagge dine venner i statusopdateringer på Facebook. Se her hvordan du gør.

Den har været nogle dage undervejs til os danskere, siden den blev annonceret, men nu kan det lade sig gøre: At tagge sine venner i statusopdateringer.

Det fungerer på den måde, at du blot skriver et ‘@’ og begynder at skrive navnet på den, du vil tagge, så foreslår Facebook helt automatisk fra din venneliste.

Der bliver så sendt en mail til vennen om, at han/hun er blevet tagget, og samtidig bliver der postet en besked på vedkommendes wall om, at du har tagget vedkommende i din statusopdatering – samt din statusopdatering, så pas på, hvis du skriver noget…privat.

Denne feature er meget lig Twitters @-svarfunktion, hvor man henvender sig til en anden bruger ved at skrive ‘@[brugernavn]’, så Twitter-brugere er allerede bekendt med den. Lad os nu se i hvilken grad, featuren bliver brugt. Lige nu tagger alle alle, nok mest fordi featuren stadig er ny 🙂

Bemærk, som du kan se på billedet herover, at også Facebook Pages bliver vist i dropdown-boksen.

Jeg opdagede, at den var blevet introduceret, fordi Facebook var ustabil som bare pokker og tænkte, at det måske kunne skyldes en ny feature – sådan noget har det med at lave rod i det, og ganske rigtigt.

Happy tagging!

En kommentar til “Nu kan du tagge dine venner i Facebook-opdateringer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *