Kategorier
Nyheder

Ny feature: Opdatér Twitter – fra Facebook

På tide: Facebook gør det nu muligt at opdatere sin Twitter-profil fra en Facebook-side.

I en indlæg på den officielle Facebook-blog, ‘Publishing to Twitter from Facebook Pages‘, løfter Facebook sløret for en ny feature, der gør det muligt at opdatere sin Facebook Page og en tilhørende Twitter-konto på en og samme gang.

If you manage a Facebook Page, you now will be able to decide whether to share updates with their Twitter followers, and you also will be able to control what type of updates to share: status updates, links, photos, notes, events or all of them. If you have multiple Pages, you will have the option to link each of those Pages to different Twitter accounts. This new feature will soon be available at http://www.facebook.com/twitter.

Det er skægt at dette kommer midt i en tid, hvor alle taler om Facebook vs. Twitter, især efter Facebook købte FriendFeed. Godt træk af Facebook.

6 kommentarer til “Ny feature: Opdatér Twitter – fra Facebook”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *