Kategorier
Events Nyheder

Reboot 2009-datoer offentliggjort

Thomas Madsen-Mygdal, der er hovedarrangør og -muskel bag Reboot-konferencerne om har offentliggjort datoerne for Reboot 2009 på Twitter.

Det bliver torsdag den 25. juni og fredag den 26. juni. De er nu noteret i min kalender, i hvert fald 🙂

Til dem, der ikke ved hvad Reboot er, bærer den følgende beskrivelse:

reboot is the European meet up for the practical visionaries who are building tomorrow one little step at a time, using new models for creation and organization in a world where the only entry barrier is passion. reboot is two days in June filled with inspiration, good conversations and interesting people.

reboot is a place for people to come together once a year and reboot their minds with perspective, inspiration and relationships. Starting out in 1998 with a Danish focus the event has been turning more and more international throughout the years. In 2005 reboot turned truly European with 400 participants from more than 22 countries. (#)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *