Kategorier
Events Journalistik Net-TV Nyheder Profileret Radio

Friske nomineringer til EPpy Awards 2008

Trods mange gengangere dukker flere nye navne op på listen over nominerede til årets EPpy Awards – Editors & Publishsers store webpris – i USA. De fleste er – måske naturligvis – engelsksprogede. Men man må tage hatten af for særligt spanske medier, der er rekordgodt repræsenteret i konkurrencen, hvis vindere afsløres 14. og 15. maj i Las Vegas.

Dette er et gæsteindlæg skrevet af Kenneth Ley Milling.

*

Der er både nye og gamle navne blandt de nominerede til årets amerikanske internet-pris, The EPpy-award 2008. De nominerede er netop blevet offentliggjort hos Editors & Publishers, som er dem, der uddeler prisen – og listen er faktisk lidt spændende at kigge igennem.

Nu har jeg ikke haft tid til at terpe alle de nominerede igennem. Men endnu en gang sidder jeg og bliver glad på mine spanske kollegers vegne… Altså….

Er der ikke snart nogen, der vil med på en studietur til Spanien 🙂

Udover at ElPais.com igenigenigen er nomineret (har vundet i 2007 og 2006) er nu også den catalanske lillebror (i den sammenhæng) 3cat24.cat med på listen over nominerede i kategorien “Best News Web Site with fewer than 1 million unique monthly visitors”. I kategorien “Best local radio-affiliated web site” er den ligeledes catalanske iCat FM indstillet. Og når man lige kigger på siderne kan man godt se, at det ikke er heeelt uden grund. Og såmænd er catalanerne også med i kategorien “Best Use of Video in a Web Site with fewer than 1 million unique monthly visitors” med deres TV3minuts. I den kategori finder man iøvrigt også Naples News’ Studio 55.

Så er der lige det der med ham Rob Curley 🙂

Det er fedt at så mange flere kreative folk og deres respektive medier er repræsenteret på 2008-listen. Men det er da utroligt, at Robs nuværende projekter på Washingtonpost.com, Slate Magazine og Newsweek Interactive samt de tidligere på Lawrence Journal-World og Naples News stadig årligt kvalificerer sig til en nominering. Gad vide, hvor længe det kan blive ved?

De mange EPpy’er uddeles i Las Vegas den 14. og 15. maj 2008.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *