Kategorier
Journalistik

Freeway overtager avisen.dk

Læser netop på Berlingske.dk, at der er en kæmpe fyringsrunde på Nyhedsavisen.

Det betyder blandt andet også, at Freeway overtager Nyhedsavisens netaktiviteter på Avisen.dk, og skal stå for driften, markedsføring og profileringen af sitet.:

Endelig bliver al online-aktivitet – det vil sige avisen.dk – overtaget af Freeway, der i dag står bag mere end en tredjedel af al dansk internettrafik og som netop har købt sig ind i Nyhedsavisen.

[…]

“De er bedre til at udvikle og drive et site. De har vist sig at være fantastisk dygtige til at levere trafik. Derfor overtager de aktiviteten avisen.dk,” siger [bestyrelsesformand for Nyhedsavisen] Svenn Dam.

Ingen tvivl om, at der kommer til at ske noget med Nyhedsavisen på nettet nu. Hvad det bliver, må vi indtil videre vente med at finde ud af. Men det er nok en dum idé at undervurdere Freeway og den rolle, de kan spille i onlinemedier nu og fremover.

4 kommentarer til “Freeway overtager avisen.dk”

Netop indholdsdiskussionen og om Freeway kan levere en holdbar løsning er to vigtige pointer her.

Om ikke andet har Freeway vist, at de om nogen er garant for store communities, med en kæmpe informationsstrøm. Måske man vil trække på disse communities i “jagten” på indhold?

// Lars

Svar

At Freeway går ind i avisen.dk-projektet viser bare med al ønskelig tydelighed, at de etablerede medievirksomheder allerede er ved at tabe grebet/kontakten til brugerne.

Flere og flere IKKE-medievirksomheder vil i en ikke så fjern fremtid købe og skabe mediekanaler og derved skabe bedre relation til de socialt begavede brugere. Dystert?? Næh, jeg ser lys.. masser af lys 😉

Jeg har hørt folk, jeg betragter som eksperter, råbe “change or die” i flere år. Det er ren Darwin… Bare spørg dinosaurerne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *