Kategorier
Events

Global Voices holder 100-mands redaktionsmøder via den interne blog

Dette er et gæsteindlæg skrevet af Kenneth Ley Milling.

*

(Fra Solana Larsen seminar)

Solana Larsen beskriver, hvordan hun sammen med en horde af skribenter og andre redaktører fra hele verden, holder flyvende redaktionsmøder. Således har hun i den forgangne uge diskuteret vinkling på en større USA-historie med ‘holdet’.

Samtidigt har Global Voices fået det arrangeret det som ethvert andet community, hvor de forskellige bidragydere kan se, hvem hinanden er, hvor man kommer fra etc.

Og endeligt koordineres ‘The Global Summit’ via den interne blog. Her mødes man i den gammeldaws analoge verden – senest i Delhi (2006) – hvor cirka 80 af de mest aktive GV-bloggere bliver fløjet ind. Anekdotisk skulle summit 2007 have været holdt i Tyrkiet… Men da man i Tyrkiet nu også har forbudt brugen af blog-softwaren WordPress (NB.: denne blog er i WordPress) måtte mødet aflyses, nu er mere moderne lande som Kenya (Nairobi) inde i billedet i stedet.

Når så Summit er slut, så skrives der IKKE noget referat. Man gemmer bare chatlogs og udvalgte blogtråde – og det er det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *