Kategorier
Events

Blogs som værktøj til videndeling i den 3. verden

Dette er et gæsteindlæg skrevet af Kenneth Ley Milling.

*

(Fra Solana Larsen seminar)

Ved seminaret i ITU (5/12-07) fortalte Solana Larsen om uddannelsesprojekter for kvinder i Bangladesh, hvor kvinder igang med at tage sig en mere boglig uddannelse, lærer at blogge og dermed dele viden ud med familie, venner og alle andre.

I Sierra Leone opøver praktikanter evnen til at blogge. Når de ryger i praktik langt ******* i vold fra hovedredkatoinen, blogger de hjem om deres oplevelser og med deres historier.

Der dukker sjove historier op med den måde at arbejde på. For eksempel kan man i skrivende stund se, at der er en voksende gruppe mennekser, der blogger hos bl.a. GV, skriver om, at Google og Facebook p.t. ikke er tilladt i Tyrkiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *