Kategorier
Nyheder

Jysk Fynske Medier bygger eget CMS

En række amerikanske medier har bygget deres eget CMS. Nu følger JFM trop.

Dette er interessant i en tid, hvor vi ser en tilbagevenden til, at en række medier vil bygge og kontrollere deres egen udgivelsesplatform så meget som muligt:

Det er også en dyr tilgang og potentielt unødvendig, da man kan nå langt ved eksempelvis at bruge et CMS som WordPress som “base” (som Søren Pedersen også spørger lidt ind til) og så bygge et interface ovenpå via deres API’er.

Et interessant spørgsmål er selvfølgelig også, om Jysk Fynske Medier har ambitioner om at sælge deres CMS. Claes Holtzmann skriver, at han vil tro, det skal sælges – men da han ikke sidder i deres tech- eller udviklingsafdeling, er han ej heller den rette at spørge 🙂

Forskellige amerikanske medier har bygget deres eget CMS, som de sælger. Blandt de mest kendte er The Washington Post (Arc), Vox Media (Chorus) og New York Magazine (Clay – der i øvrigt er open source).

Hold dig opdateret på nye medier og digital udvikling:

Følg Digital Ugerevy


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *