Kategorier
Tendenser

The New York Times relancerer deres ‘Open’-blog på Medium

Kom med ind i den grå dames maskinrum på alle leder og kanter.

Skønt flere udgivere forlader platformen Medium [Poynter] (sportsmediet The Ringer smutter også [The Wall Street Journal]), er der dog også lidt gode nyheder for Medium.

The New York Times (der længe har været åbne om deres arbejde og erfaringer) har relanceret deres ‘Open’-blog, så du nu kan læse den på Medium [open.nytimes.com]. I åbningsartiklen kan vi læse om, hvad vi kan forvente os:

First, while the blog began life with an engineering focus, we are expanding coverage to include everyone who builds our digital products at the Times. You’ll see posts on design, product development, management, editorial, and yes, definitely engineering. Most posts will come from our team, but you may also see occasional guest posts, from people we are collaborating with in some way.

Valget er ikke faldet på Medium, fordi det bare er en “smart” platform at være på, men på grund af community’et – som også er noget af det, jeg bedst kan lide ved Medium:

Last, as you can see, we are on Medium! While it may seem strange for us, a publisher, to post on Medium rather than our own platform, we are here for a simple reason: the community. Medium is where so many of our people are, so much of the product, design and development community, so we wanted to be here too.

Her er det værd at indskyde, at man skal skrive på engelsk for virkelig at få gavn af Medium-fællesskabet. Gør man det, er det til gengæld fantastisk – og det er meget smartere end at skulle starte en blog/website fra blank og så lære folk at læse og abonnere.

Åbningsartiklen indeholder i øvrigt links til de første tre artikler på ‘Open’:

 

God læselyst. Jeg skal i hvert fald følge med..

Ⓜ️

Links / Læs mere

» After being wooed by Medium, some publishers are beginning to leave (Poynter, 16. maj 2017)

» Bill Simmons Signs Deal to Move Sports Site to Vox Media (The Wall Street Journal, 30. maj 2017)

» Besøg The New York Times’ ‘Open’-blog på open.nytimes.com

» Introducing the New Open Blog (The New York Times Open, 23. maj 2017)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *