Kategorier
Journalistik

Nyt essay: Er der en forretning i at udgive færre artikler?

Der bliver udgivet alt for meget indhold, og vi er nødt til at give folk en chance for at følge med.

Der er så meget information på nettet og så mange artikler, at det kan være svært at bevare overblikket. I et nyt Medieblogger-essay (en form, jeg gerne vil holde ved lige) skriver jeg, at der kan være en forretning (i hvert fald for abonnementsmedier) i at udgive færre artikler.

Årsagen er primært psykologien i, at brugeren/abonnenten føler, at han/hun kan følge med – og nå igennem indholdet. Det giver en følelse af en form for ‘completeness’. Og forhåbentlig en stærkere relation mellem mediet og abonnenten/brugeren.

Læs essay’et »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *