Kategorier
Om Medieblogger

Medieblogger vender tilbage

Nogle pauser er heldigvis bare pauser.

Foto: Lars K Jensen
Foto: Lars K Jensen

For snart to år siden lukkede jeg denne blog – eller; jeg satte den på pause. Nogle pauser bliver permanente, mens andre bliver afblæst igen. Den pause jeg skrev om, er heldigvis af den sidste slags.

I de seneste to år er der sket en del. Jeg har fået nogle blogindlæg bragt på Journalisten, og debatten/samtalerne omkring de emner, jeg har skrevet om, har mindet mig om, hvorfor jeg startede Medieblogger. Især snakken om, hvorvidt medierne bruger Facebook forkert (og den retning, den snak kommer til at have fremadrettet) har været enormt inspireret – og har altså fået mig til tasterne igen.

Da jeg satte Medieblogger på pause, var det fordi, jeg var træt af at lyde som en ung, gammel sur mand. Så det løfter holder jeg fast i. Det må godt være kritisk, men det skal altid være konstruktivt.

Jeg har ikke givet mig selv så mange rammer eller regler for form; det kan være lange indlæg (måske flere essays end det ene, jeg skrev tilbage i 2011) eller korte ting, hvor jeg måske har set noget, jeg bare gerne vil dele. Allerede nu har jeg idéer til de næste par artikler.

Jeg håber, I vil læse med (igen), at der kommer nye spændende mennesker til, og at vi kan have en god samtale omkring journalistikkens fremtid i de nye medier. Jeg glæder mig.

Bedste hilsner
Lars

PS: Nogle af jer følger med via det gamle nyhedsbrev. Men der er kommet et nyt nyhedsbrev, som du skal skynde dig at skifte til (eller tilmelde dig, hvis du er ny læser). Det gamle fungerer stadig, men det nye er federe (og der kommer maksimalt én mail om ugen).

Noter/læs mere:

(Hold CTRL (CMD på Mac) eller SHIFT inde, når du trykker for at åbne links i nyt faneblad eller vindue. På telefon eller tablet skal du holde fingeren nede og vælge.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *