Kategorier
Tendenser

Lidt mere om Facebook Open Graph-semantik på ekstrabladet.dk

Manden, der har udviklet ekstrabladet.dk’s seneste Facebook-integration har skrevet et godt indlæg om netop denne integration.

Facebook logo

Ekstra Bladet Udvikling er ikke det værste sted at arbejde lige nu. I torsdags vandt Min Sag (som jeg har været projektleder på) Mediernes Internetpris i kategorien “Bedste brugerinddragelse” (det skrev Nationen-redaktionen en artikel om), og nu har vi lidt mere spændende at fortælle jer om 🙂

Du har muligvis opdaget, at det på ekstrabladet.dk (hvor jeg arbejder) er muligt at klikke “Like”/”Synes godt om” til fodboldspillere ved VM i fodbold eller til bands, der skal spille på årets Roskilde Festival.

En af vores dygtige udviklere, Michael Friis (@friism på Twitter, friism.com på web) har nu skrevet et rigtig godt indlæg på vores bits.ekstrabladet.dk-blog om, hvad denne Facebook-integration går ud på, hvilke muligheder den giver – samt lidt om de overvejelser, vi gør os omkring fremtiden indenfor dette enormt spændende felt.

Læs Michael Friis’ indlæg om vores Facebook-integration på ekstrabladet.dk »

4 kommentarer til “Lidt mere om Facebook Open Graph-semantik på ekstrabladet.dk”

Facebooks Open Graph support er, efter min mening, en af de mest spændende ting der er sket med platformen siden deres api kom!

Like knapper er fede, hvis de bliver brugt rigtigt, men det er helt sikkert fedt at man kan sammenkæde billeder og beskrivelser til de enkelte underside på ens site, når de bliver delt på Facebook.

Derudover kan man jo også mange andre spændende ting med Open Graph tags. Jeg har f.eks. skrevet en lille tutorial om hvordan man bruger sin egen, custom video player i Facebook wall posts, netop ved at bruge Open graph tags. 

Den tutorial kan ses her: http://ahrengot.wordpress.com/2011/03/02/how-to-display-your-custom-flash-video-player-on-facebook/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *