Kategorier
Om Medieblogger

Linktip-indlæg fremover kun på Facebook og Twitter

Fremover er det slut med korte indlæg på medieblogger.dk, der blot handler om et spændende link.

Medieblogger logoSom du måske ved, kan du også følge Medieblogger på Facebook og på Twitter. Indtil videre har Medieblogger-indholdet i disse kanaler blot bestået af en ny opdatering/tweet, når der var et nyt indlæg på Medieblogger samt et link til dette på medieblogger.dk.

Dette slutter nu. Fremover vil jeg kun poste “linktips” (altså et interessant link, jeg falder over og gerne vil dele med jer) på Facebook og Twitter. Det er der flere grunde til:

  1. Den vigtigste: Skabe mere værdi for dem, der følger Medieblogger på Facebook og Twitter
  2. Jeg skal nu bruge mindre tid på at lave disse “linktip”-opdateringer, det betyder, at der kommer flere
  3. Det er vigtigt for mig, at Medieblogger også eksisterer mere dedikeret i økomiljøer som disse mikroopdaterings-tjenester

Indtil videre vil jeg poste disse via Facebook – det vil sige, at der fra Twitter vil være et link til opdateringen på Facebook, hvor linket også kan findes. Det er ikke 100 procent optimalt, men det fungerer for mig indtil videre, blandt andet fordi det betyder, at jeg skal lave halvt så mange opdateringer 🙂

Samtidig er det mange gange lettere at dele et link på denne måde, end at jeg skal skrive et nyt indlæg, som linker til den interessante artikel, eller hvad det nu er, jeg vil dele med jer.

Bagsiden af dette er, at det ikke længere er nok at følge med her på medieblogger.dk, hvis man vil have “det hele” med. Det er dog vigtigt for mig at understrege, at dette ikke er en kampagne for at få flere fans på Facebook eller followers på Facebook. Det handler simpelthen om at optimere udgivelsesprocessen på Medieblogger samt at give mere værdi til dem, der følger med via Facebook og Twitter. Og derfor synes jeg, det giver mening.

Samtidig er det dog muligt at følge aktiviteten på Facebook-siden ved hjælp af “Følg os på Facebook”-boksen, som findes i højrespalten her på medieblogger.dk.

Har du kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen i kommentarfeltet herunder.

Jeg, og mine medbloggere, ser frem til et spændende 2010 med masser af nyt indenfor nye medier og journalistik.

2 kommentarer til “Linktip-indlæg fremover kun på Facebook og Twitter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *