Kategorier
Om Medieblogger

Medieblogger nu pænere på iPhone – men ikke uden problemer

iPhone-venlig udgave af Medieblogger giver lidt knas med kommentarerne.

Blot en hurtig servicebesked:

Jeg har netop aktiveret WPTouch-plugin’et på medieblogger.dk, hvilket betyder, at hvis du besøger sitet med en iPhone, vil du blive serveret for en version af sitet specielt tilrettet til den.

Det lyder smart, og det er det sådan set også. Der er blot det problem, at IntenseDebate, som jeg bruger til kommentarer på Medieblogger spiller knapt så godt sammen med WPTouch. Faktisk virker det ikke.

Derfor har jeg truffet et valg: Jeg fortsætter med WPTouch-temaet. Man kan se, hvor mange kommentarer, der er til et indlæg, men ikke se selve kommentarerne. Vil man se dem, kan man skifte væk fra det mobilvenlige tema (under selve indlægget) og se kommentarerne der.

Og så håber jeg ellers, at WPTouch snart bliver opdateret, så det virker med IntenseDebate 🙂

3 kommentarer til “Medieblogger nu pænere på iPhone – men ikke uden problemer”

Hm, undrer mig at jeg ikke bare kan skrive en kommentar med min FB Credentials når jeg nu er Connected? Der står stadig jeg skal skrive Name, Email og hvad har vi med det her IntenseDebat.

Hej Søren

Mystisk, tror det er IntenseDebate, der driller lidt i øjeblikket. Her er hvad, jeg oplevede efter en hurtig test:

Når jeg var logget ind på Facebook, kunne jeg ikke gå ind på indlægget her og kommentere med mine Facebook-credentials – faktisk var Facebook Connect-boksen, der slet ikke.

Men når jeg gik ind på indlægget uden at være logget ind på Facebook, var Facebook Connect-boksen der, og jeg kunne klikke 'Connect' og logge ind med mine Facebook-credentials, og så fungerede det.

Så forbindelsen er der stadig, men der er lidt knas på linjen, tilsyneladende…

Svar

Jeg testede lige igen: Nu kunne jeg godt logge ind på facebook.com og så gå til indlægget her, og være logget ind med Facebook-credentials på medieblogger.dk automatisk – som det skal være.

Blot som en bekræftelse af, at det altså trods alt virker 🙂

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *