Kategorier
Vidensdeling

Jeg skal tale om Twitter med Poul Madsen – kom med dine forslag og råd

Hjælp mig med at tale Twitter med Poul Madsen.

En gang i næste uge, er det planen, skal jeg tale Twitter med Poul Madsen, der er chefredaktør på Ekstra Bladet, da han gerne vil på Twitter og prøve kræfter med mediet.

I den forbindelse har jeg brug for al den input, jeg overhovedet kan få. Så derfor: Har du idéer, forslag, gode råd, do’s and don’ts etc omkring, hvordan han kan/skal bruge et medie som Twitter, så læg en kommentar herunder eller send en mail til lkj@eb.dk.

Jeg skal selvfølgelig nok lade være med at tage credit for jeres idéer, hvis nogen af jer skulle frygte det.

På forhånd tak 🙂

6 kommentarer til “Jeg skal tale om Twitter med Poul Madsen – kom med dine forslag og råd”

Et Twitter-råd (som utroligt mange aviser ikke har fattet) er at få 20-30 kontoer. EB.fodbold, EB.danske.kendte, EB.internationale.kendte, EB.politik, EB.sport, EB.side9pigen, EB.kongelige m.m. Det er vigtigt at ange mange læsere, det er vigtigt at undgå at followers bliver trætte af tweets.

…og det link fik mig til at tænke på det næste råd. Del hver konto op i intens og ikke-intens. EB.fodbold.intens kan være den konto I har oprettet for fodboldnørderne, mens EB.fodbold.ikke.intens kunne være en konto jeg moderate fodboldentusiast gad følge med i (1-2-3 tophistorier om dagen og måske ethvert færdigt kampreferat i superligaen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *