Kategorier
Nyheder

Anbefaling: The New York Times’ ‘Technology’-sektion

Så blev det tid til en anbefaling. The New York Times har en fantastisk teknologi-sektion, som du ikke har råd til ikke at læse 🙂

Hvis du følger mig på Google Reader (se mine delte ting her) har du måske opdaget, at jeg ofte deler tekster fra The New York Times’ ‘Technology’-sektion. Og det gør jeg, ikke overraskende, fordi jeg synes, de leverer nogle fantastiske artikler.

Jeg begyndte oprindelig at følge med tilbage i 2005-2006, da jeg var i praktik på Ingeniøren og skrev mange it-historier.

Efterhånden som min interesse er skiftet fra det benhårde it-stof til nye medier og noget af den teknologi, der ligger deri, har jeg opdaget, at The New York Times faktisk er lige så godt med. Hvad enten det er om Amazons Kindle, MySpace eller noget helt tredje, har de en god artikel om emnet.

Og som med så mange andre amerikanske netmedier er de ikke bange for at skrive langt, og det fungerer. Selvom jeg læser rigtig mange af historierne på min iPhone (Google Reader findes i en udmærket iPhone-venlig udgave), så kommer jeg næsten altid helt igennem historien.

Teknologisektionerne på de danske aviser når slet ikke samme niveau. Enten er artiklerne overfladiske eller direkte fejlagtige (det sker altså for tit, kære kolleger) eller journalisten formår ikke at holde fast på mig igennem hele artiklen.

Selvfølgelig er der dedikerede medier som for eksempel Computerworld og Version2, men alligevel er jeg mere til The New York Times. Det skyldes uden tvivl også, at jeg ikke hører til i kernemålgruppen for de to.

Men anyway, det blev en længere historie om en kort ting. Jeg synes, du, hvis du ikke allerede gør det, skal følge med i hvad The New York Times skriver om teknologi, for for pokker, de er gode til det 🙂

Du kan lettest følge med via sektionens RSS-feed. God læselyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *