Kategorier
Nyheder Tendenser

Kan netbooks erstatte e-books? Og kan Googles styresystem spille en rolle?

Dansk direktør mener, at Netbooks kan overhale e-readeren, og Google lancerer styresystem målrettet mod netop netbooks. Spændende, spændende.

Der sker åbenbart en del indenfor netbooks, små bærbare computere, i øjeblikket. “Netbooks kan overhale e-readeren” skriver MediaWatch i dag:

Det bliver ikke nødvendigvis Amazons eller Murdocs e-readere, der kommer til at skabe gennembruddet for digitale medier på den mobile, håndholdt platform. Det mener adm. direktør Jens Funder Berg fra den danske softwarevirksomhed Visiolink.

“Netbooks kan være en mere farbar vej end de traditionelle e-readere, og iPhone er også relevant som læsemedie,” siger Jens Funder Berg til Dagbladet Børsen.

Derudover har Google nu annonceret, at man i halvdel nummer to i 2010 vil lancere et styresystem målrettet mod netop netbooks. Det kan du læse mere om her:

Det bliver i sandhed interessant at se, hvad der kommer til at ske på netbook-markedet. Jeg tror, personligt, at en dedikeret læser som for eksempel Amazon Kindle, vil være den bedst egnede til formålet, men det er jo langt fra det samme som, at den også vil blive den mest brugte.

Og spændende bliver det også at se, hvad Google kan gøre ved netbook-markedet. Der er ingen tvivl om, at Google ikke præsenterer en nyhed som dette, hvis ikke det er fordi man øjner et potentiale. Vi er forhåbentlig meget klogere om et år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *