Kategorier
Tendenser

Newsweek til Facebook-fans: Hvor ofte skal vi opdateres vores status på Facebook?

Newsweek har været for travle på Facebook, og det er læserne blevet trætte af. Hvad gør man så? Jo, man spørger dem da, hvad de så vil foretrække i stedet.

You update your status too often. You’re fired, Newsweek!

Sådan lød kritikken af NewsweekFacebook (besøg Newsweek på Facebook), da de uploadede billedet “The Capitalist Manifesto“.

Og kritikeren var ikke alene, to andre stemte i:

Hvad gør man så? Jo, de fleste ville måske være ligeglade og fortsætte med at gøre det, man selv synes var rigtigt. Men ikke Newsweek. I dag, dagen efter kritikken, spurgte Newsweek nemlig deres Facebook-fans om, hvor tit de mener, at Newsweek bør opdatere deres status på Facebook. Det er der indtil videre kommet følgende ud af:

Som det kan ses, er der en del der foretrækker en opdatering fra Newsweek om dagen — eksempelvis ud fra devisen “hvad er den vigtigste ting, I på Newsweek har at fortælle mig i dag?”.

Jeg synes, det er flot gjort af Newsweek, mange i samme branche som Newsweek, og andre virksomheder, skyder med spredehagl, når det gælder om at publicere informationer på de sociale netværk. “Jo mere, jo bedre” synes at være idealet hos nogle.

Derfor er det så godt at se Newsweek spørge sine læsere. Lad det være et eksempel til efterlevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *