Kategorier
Nyheder

Følg Antichrist-premieren live på ekstrabladet.dk via Twitter

På ekstrabladet.dk har vi tidligere dækket Eurovisionens Melodi Grand Prix via Twitter og ladet læserne følge med via en særlig Twitter-boks på udvalgte ekstrabladet.dk-artikler.

Nu tager vi skridtet videre. Vi har sendt en række “almindelige” danskere til premiere på Lars von Triers nye film, “Antichrist”, og to af dem, Karin Høgh (Twitter: karinhoegh) og Søren Pedersen (Twitter: systemaddict), opdaterer via mikrotjenesten Twitter.

Du kan følge med i den højre sidebar til en hvilken som helst Nationen-historie på ekstrabladet.dk, og du kan selvfølgelig også følge de to via deres respektive Twitter-feeds. Og så kan du også følge med via Twitter Search og se, hvad andre skriver.

Udover en boks til hver af de to, har vi også en boks, der trækker feeds ind fra alle Twitter-brugere omkring Antichrist. Hvis du selv har noget at sige omkring Antichrist, skal du blot sørge for, at inkludere “#antichrist” (uden anførselstegn) i dit tweet.

Jeg er spændt på at se, om det giver noget – om ikke andet får vi da sendt to mennesker i biografen med Twitter i lommen 🙂

En kommentar til “Følg Antichrist-premieren live på ekstrabladet.dk via Twitter”

Jeg er selv ekstremt glad for Twitter, men livetweets fra biografen er bestemt ikke en god ting – stakkels de andre biografgængere, hvis twitterbrugere i fremtiden skal sidde og bruge mobilen under filmen…

Det er meget forstyrrende og jeg håber ikke at nogen tager jeres eksperiment op som inspiration…

På trods af den lille indvending, så synes jeg det er utroligt fedt at der er nogen der overvejer, hvordan man kan bruge Twitter på nye måder… Jeg har blandt andet vendt emnet et par gange på min blog, og jeg endte med at få skrevet lidt om det i mit speciale på universitetet :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *