Kategorier
Tendenser

BT.dk spinner 9 sidevisninger på artikel om svineinfluenzaen

Via et tweet fra Bjarne Tveskov blev jeg opmærksom på BT.dk’s “Svineinfluenza – hvad er det og hvordan undgår du det? — kort fortalt en what-is-what-artikel om svineinfluenzaen, fordelt på 9 undersider.

BT kan muligvis fortælle deres annoncører et antal sidevisninger, der er (unaturligt) højt, men til gengæld formår de at yde en dårlig service for deres læsere. For hvor mange gider læser artikler, hvis de skal klikke sig igennem en artikel, velvidende at overblikket over artiklen forsvinder som det første. Læseren er muligvis det næste.

En kommentar til “BT.dk spinner 9 sidevisninger på artikel om svineinfluenzaen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *