Kategorier
Nyheder

Din browser er forældet, hilsen ekstrabladet.dk

Fra i dag af begynder vi at implementere en boks, som kun bliver vist for brugere af Microsoft Internet Explorer 6-browseren:

Klik på billedet for at se det i stor udgave
Klik på billedet for at se det i stor udgave

Boksen, der kun vises for den enkelte brugere en gang om ugen, er i skrivende stund ikke implementeret på hele ekstrabladet.dk (det er vi i gang med), og implementeres kun på redesignede sider på ekstrabladet.dk, dvs. endnu ikke på forsiden.

Dansk og norsk kampagne mod Internet Explorer 6
Boksen er en del af Drop-IE6-kampagnen, som er startet af Søren Hugger Møller (aka. Spiri.dk), og han har selv skrevet om kampagnen.

Han har ladet sig inspirere af en norsk kampagne mod Internet Explorer 6 (som jeg også har skrevet om).

Søren Hugger Møller har listet en række gode grunde til at forlade Internet Explorer (fra 2001!). Læs om ulemperne ved Internet Explorer 6.

Ifølge Søren er TV 2 allerede med, og det er med glæde, jeg kan meddelele, at vi på ekstrabladet.dk nu også tilslutter os. I sidste ende gavner det alle brugere af internettet, at vi så småt kan begynde at sige farvel til Internet Explorer 6 og få brugerne over på nyere udgaver af Internet Explorer eller alternativer som Firefox, Chrome eller Opera.

8 kommentarer til “Din browser er forældet, hilsen ekstrabladet.dk”

Kampagnen er fint, og jeg håber virkelig at I formår at holde den i en sober tone, og IKKE starte med IE-bashing. Der kunne f.eks. godt være et link til IE7-opdatering, og ikke kun alternativerne 😉

Jeg ligger mig ikke ud med nogen, så nu er der også link til Microsofts Internet Explorer-side i mit indlæg 🙂

// Lars

Svar

Fremragende! Det er super fedt at I er med!

Og til den anden Søren: Fra min side handler det på ingen måde om IE-bashing. Det handler udelukkende om at blive IE6 kvit! Og jeg er helt enig med dig i at der skal holdes en sober tone 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *