Kategorier
Nyheder Tendenser

Mexicaner på vej til at poste 250 mio USD i The New York Times

Der er ingen tvivl: The New York Times er i problemer.

Via Helle Kruuse ser jeg imidlertid, at den mexicanske milliardær Carlos Slim Helú tilsyneladende er parat til at investere 250 millioner amerikanske dollars i foretagendet.

Det er godt nyt for The New York Times og for journalistikken, men man skal samtidig hæfte sig ved, at Helú investerer sine penge. Der skal altså komme noget ud i den anden ende: Flere penge. Og samtidig har avisen en gæld på en milliard dollars, ifølge End Times-artiklen på The Atlantic:

Earnings reports released by the New York Times Company in October indicate that drastic measures will have to be taken over the next five months or the paper will default on some $400million in debt. With more than $1billion in debt already on the books, only $46million in cash reserves as of October, and no clear way to tap into the capital markets (the company’s debt was recently reduced to junk status), the paper’s future doesn’t look good.

Så avisen undgår formentlig ikke enten nedskæringer, frasalg af hovedkvarter, salg af The Bosten Globe eller salg af deres andel i baseball-holdet Boston Red Sox. Eller måske alle fire?

2 kommentarer til “Mexicaner på vej til at poste 250 mio USD i The New York Times”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *