Kategorier
Net-TV

CNN kombinerer live-tv med Facebook på “Inauguration Day”

Når Barack Obama indtager Det Hvide Hus den 20. januar, præsenterer CNN begivenheden i en kombination af live web-tv og Facebook.

En af mine kolleger har sendt mig linket til et kort indlæg hos Beet.TV, hvor du også kan se et screenshot:

Facebook Connect møder CNN live-tv
Image property of Beet.TV

Som man også kan se på screenshot’et er det nok mest interessante dog, at CNN (formentlig ved hjælp af deres Facebook Connect-integration) gør det muligt for seerne at opdatere deres Facebook Status.

Når statusopdateringen bliver postet til brugerens Facebook Feed vil der stå “via CNN.com Live”, som bliver et link, som andre på Facebook kan klikke på og lande på CNN’s live-transmission. Det er skisme smart.

Det understreger blot endnu en gang, at Facebook (og Facebook Connect) er noget, medierne skal tage seriøst (ikke ligesom Børsen) og bruge til at servicere deres brugere.

3 kommentarer til “CNN kombinerer live-tv med Facebook på “Inauguration Day””

Hej Hallur

På ekstrabladet.dk følger vi selvfølgelig med i, hvad der sker indenfor nye og sociale medier, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi på ingen måde kigger på, hvad et værktøj som Facebook Connect kan bruges til.

Jeg sad faktisk og kiggede på wearesocial-indlægget forleden dag, som også giver en rigtig god (og hurtig) intro til Social Graph-begrebet, som er det 2009, kommer til at handle om.

// Lars

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *