Kategorier
Net-TV Tendenser

Bush: Jeg er den sidste, der ikke skal bekymre sig om YouTube i kampagne-tider

Mikkel Westerkam har tippet mig om et interview på RealClearPolitics med George W. Bush, USAs afgående præsident.

Der er det lidt skægge ved det, at Bush, som er en af de mest udstillede mennesker på netop YouTube, siger:

“I am the very last President not to really have to worry about YouTube” while campaigning for the White House, President Bush told RealClearPolitics in an exclusive Oval Office interview last week, discussing the role the Internet and new media played in the November 4th elections.

“The ‘gotcha’ moments in my campaign in the past were few and far between,” the President recalled, noting that with the advent of YouTube candidates have to be “really careful” what they say or “you’re liable to see yourself on the Internet, along with 20 million other people.”

Selvom det er lidt skægt, at Bush måske ikke er helt klar over, hvor meget verden har grint af ham, så siger det også noget om det omfang og den betydning, som YouTube har. Det er ikke blot et sted, hvor folk lægger sjove klip op (det er det også) men et sted, hvor indholdet bliver taget seriøst og kan få store betydninger.

Og så fordi det er jul: Et af de utallige klip med George W. Bush på YouTube:

2 kommentarer til “Bush: Jeg er den sidste, der ikke skal bekymre sig om YouTube i kampagne-tider”

Hej Lars

Selvom Bush ofte er ganske komisk, så er jeg tilbøjelig til at give ham ret. Han tager udgangspunkt i sine kampagner – hvor den seneste var for 4 år siden.
Og den vandt han uden fokus på Youtube.

At han så senere er blevet til grin kan han – politisk set – være ligeglad med, da han ikke længere skal køre kampagne for at blive præsident.

Hej Rune,

Jeg er fuldstændig enig, og derfor skrev jeg også “kampagne-tider” ind i rubrikken. Men jeg finder det stadig lidt skægt, at han siger sådan noget taget i betragtning, hvor meget der ligger derude med ham.

// Lars

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *