Kategorier
Net-TV Nyheder Tendenser

Joost nu også med embed af videoer

Jyske Banks tv-satsning jyskebank.tv har fået ros for blandt andet at gøre det muligt at embedde/indlejre deres indslag andre steder, for eksempel på sin egen hjemmeside/blog, som det kendes fra for eksempel YouTube.

Nu melder udvikleren Allan Beaufour, der arbejder med Joost, at de også har embed.

Der er dog stadig nogle begrænsninger her i starten, det kan du læse mere om i Allans blogindlæg.

Men skægt at se, hvordan flere og flere indser, at afspilninger af ens indhold ikke behøver foregå på ens eget site.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du huske at Kommunikationscast #84, hvor du blandt andet kan høre Gorm Ruge fra Jyske Bank tale om deres tv, og hvor Katrine Thielke, en af værterne, siger, at YouTube får 70 procent af deres afspilninger via embeddede klip rundt omkring. Det er meget.

En kommentar til “Joost nu også med embed af videoer”

hvis de 70 % holder vedr. trafik – mon det kan lokke DRs Bonanza til at direkte tilbyde embed/indlejring af video? Det vil være årets tiltag fra DR at tilbyde dette – i stedet for det så kedelige “Send til ven” link

NB teknisk kyndige kan godt afspille Bonanza videoer på deres blog “uden at downloade”, men det kræver simpelthen så meget indblik i hvordan man finder URL’en til en Flash video fra Bonanzas site og så skal man have en flash afspiller installeret på sit domæne – et eksempel på dette kan ses her . Jeg benytter WordPress plugin Viper’s Video Quicktags til at afspille ovenstående

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *