Kategorier
Tendenser

Sociale medier er ikke kun for børn

Edward O’Hara fra Jupiter Research, som jeg tidligere har hørt give oplæg omkring nettets fremtid (desintegrering af information, distribueret indhold etc.) har skrevet et kort, men stadig meget interessant indlæg omkring, at nogle mediebureauer tilsyneladende tror, at sociale medier er for børn og barnlige sjæle. Altså blandt andet steder som Facebook.

Somehow it is like the misconception that mostly young people SMS each other and we adults don’t. This is not the case. Social Media and SMS may have commenced life with the tweens and teens, but evidence now suggests that these social activities are becoming more mainstream. This is the first example of young people bringing their behaviour with them into adulthood, and not as psychologists would have us believe, shedding ‘childhood’ habits.

Flere og flere af mine venner er også begyndt at snakke om, at deres forældre er kommet på Facebook, og jeg har sågar hørt eksempler på folk på over 70 år, der er på Facebook!

Vi er med andre ord nået derhen, hvor vi må erkende, at vi ikke kan ignorere Facebook. Og må indse, at folk i alle aldre kan have gavn af et af de mest fascinerende sociale værktøjer nogensinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *