Kategorier
Distribution Nyheder Tendenser

The Guardian leverer hele historien i RSS-feedet

Via en Twitter-post fra Benjamin Wendelboe blev jeg opmærksom på en historie på ReadWriteWeb om, at The Guardien vil begynde at lægge hele artikelteksten med ud i RSS-feedet.

Det er meget ualmindeligt for et medie at gøre, da det nemlig betyder, at dem, der følger nyhedsstrømmen fra mediet, i dette tilfælde The Guardian, ikke længere behøver klikke sig ind på The Guardian-hjemmesiden for at læse en artikel – det kan de gøre direkte i deres feed-læser, for eksempel Google Reader.

The Guardian lader da også til at være de første:

In fact, the Google Reader team is reporting that The Guardian’s decision to move to full feeds makes it the “first major newspaper in the world” to offer its RSS content as full-text.

Jeg glæder mig personligt til at se, om det kan hænge sammen økonomisk. Jeg kan forestille mig, at The Guardian vil til at inkludere annoncer i deres RSS-feeds.

2 kommentarer til “The Guardian leverer hele historien i RSS-feedet”

Virkelig et spændende initiativ. Jeg er ikke i tvivl om at de vil have annoncer i deres feed, ellers vil det ikke give mening. Det har længe været diskuteret om det giver mening for bloggere at have hele deres historie i feedet og det har vist sig, at mange klikker over til artiklen, for at læse eller give en kommentar, som jeg fx gør her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *