Kategorier
Nyheder

Freeway leder efter partner til avisen.dk

Kim Elmose har blogget, at Freeway søger nye partnere til avisen.dk.

På MediaWatch kan man læse, at Morten Wagner (Freeway-boss) har fuld mødekalender:

“Jeg har møde med Eb.dk om ti minutter, med Politiken kl. 12 og talte i går med Lisbeth Knudsen. Per Mikael Jensen har jeg selv kontaktet, men han var også interesseret. Derudover har vi fået et hav af henvendelser fra nyhedsleverandører som Ritzau, Netposten og Newspaq,” siger Morten Wagner.

Som ansat i JP/Politikens Hus håber jeg, selvfølgelig, at Freeway vil vælge os som partner. Uden at det skal blive en salgstale, så har JP/Politikens Hus en god palette indenfor indhold (ekstrabladet.dk) til artikler med mere (uden at generere nogen) dybde (politiken.dk), der begge er placeret, og yder, godt indenfor deres respektive felter.

Derudover er det selvsagt en god idé for JP/Politikens Hus at komme i kontakt med det netværk af brugere, som Freeway har, hvis altså et eventuelt samarbejde kommer til at gå begge veje.

Der er imidlertid intet andet at gøre end at vente og se, hvad der sker.

Berlingske-blogger Dorte Toft lader til at have et anderledes syn på Freeway og Morten Wagner end mig (tak til Kim Elmose for link):

Han synes at være ret så ligeglad med, hvem det bliver, blot leverancerne begynder inden 24 timer. Fjernere fra en pulicist-sjæl kommer man vel ikke. Det handlede altså blot om klik og annoncer.

Opdatering @ 17:46
Avisen.dk har indtil videre valgt Newspaq som feed-leverandør af nyheder. Partner-rollen er ifølge MediaWatch stadig åben. (#)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *