Kategorier
Nyheder Tendenser

CSI-seere hjælper politiet

I den lidt mere kuriøse afdeling, det er dog fredag, læser jeg at en mand muligvis har prøvet at begå selvmord ved at kopiere CSI-serien, hvor en mand begår selvmord ved hjælp af en pistol og heliumballoner.

Interessant er det her, at politiet gik ud og fortalte om sagen og blev herefter kontaktet af CSI-seere:

Men efter at politiet gik frem i offentligheden med oplysninger om, at man havde fundet seks-syv hvide heliumballoner bundet til en pistol i en kaktus tæt på liget, myldrede det ind med tip om, at efterforskerne burde se nærmere på en episode af tv-serien ‘CSI’ fra 2003.

Hvis den holder, og manden har begået selvmord for at få udbetalt 3,65 millioner kroner til sin syge hustru, er det jo interessant at se, hvordan en gruppe mennesker kan hjælpe politiet, i dette tilfælde ved at følge en TV-serie.

2 kommentarer til “CSI-seere hjælper politiet”

Det er simpelthen genialt! Jeg vil straks forsøge at finde det afsnit af CSI.

Dem der har læst Wikinomics vil vide, hvor smart det kan være at bruge crowd-sourcing som problemløser, så det kunne være interessant, hvis politiet ville bruge det mere i fremtiden. Der er nok nogle privacy issues, men lad nu det ligge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *