Kategorier
Tendenser

Medierne skal finde de gode bloggere i hele blogosfæren

Søren Storm Hansen har på sin blog (dseneste.dk) skrevet et blogindlæg om, at medierne skal finde de gode bloggere og blogindlæg i hele blogosfæren – og altså ikke bare på deres egne sites:

Et medie som avisen.dk kan på kort tid opbygge et løst netværk af bloggere fra hele nettet og få langt højere kvalitet, end de har på deres egen blogportal.

Jeg er meget enig med Søren: Hvorfor skal de gode bloggere (i min ordbog betyder “god”, at man er godt inde i det emne, man blogger om, og at man dermed taler med faglig tyngde – og skriver godt) forlade deres egen .dk-blog for at blogge hos et medie i en mere eller mindre “walled garden”?

Det er virkelig på tide, at vi på medierne begynde at kigge udenfor vores egen have og plugger ind i den globale samtale, som ligger derude på resten af internettet. Det er der i grunden ikke noget nyt i, men behovet bliver større for hver dag, der går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *