Kategorier
Net-TV

Mediehøjskolen søger underviser til net-tv

Mens jeg sidder og graver mig igennem min Google Reader (som bliver godt proppet, når man tager nogle dage uden internet, hehe) faldt jeg over dette jobopslag fra Journalisthøjskolen [se kommentar fra Ulla Krag Jespersen nedenfor] Mediehøjskolen (tidligere Gen Grafiske Højskole):

2008 er året, hvor TV på nettet for alvor har fået vokseværk, og hvor flere og flere virksomheder og organisationer ønsker at fortælle deres historie i levende billeder. Vil du være med til at sikre, at der er kompetente kræfter til at løfte denne opgave.

Vi søger en underviser til vores 4-årige bacheloruddannelse i TV- og Medietilrettelæggelse. Uddannelsen har fokus på at gøre de studerende til dygtige fortællere i de elektroniske medier ved at give dem kompetencer i produktion, redigering, dramaturgi og kommunikationsovervejelser i forhold til målgruppe og medie. Dimittenderne kommer til at arbejde som tilrettelæggere i produktionsselskaber og hos broadcastere samt i kommunikationsstillinger i såvel private som offentlige virksomheder.

Spændende. Og fedt at se, at man ikke er bange for at uddanne mennesker til kommunikationsbranchen i også private virksomheder.

2 kommentarer til “Mediehøjskolen søger underviser til net-tv”

Hej Lars-

Jeg må lige rette en misforståelse. Jeg kan berolige dig med, at Journalisthøjskolen stadig hedder Journalisthøjskolen. Det er et superbrand, som vi ikke vil af med. Derimod har Den Grafiske Højskole i København skiftet navn til Mediehøjskolen. Og pr. 1. januar fusionerede Journalisthøjskolen og Mediehøjskolen. Den forenede institution hedder Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Men vi beholder stadig vores individuelle brands.

Mange hilsner
Ulla Krag Jespersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *