Kategorier
Net-TV

CDSkiven i samarbejde med YouTube

Har lige fået det seneste nyhedsbrev fra CDSkiven, hvor jeg er faldet over dette:

Vi har i samarbejde med Youtube sat butikken til automatisk at foretage en søgning live på Youtube, hver gang man går ind på et album under “album info”.

Søgningen giver et rigtigt godt hit i 99 ud af 100 tilfælde.

Så nu kan du både lytte til CD’en og se en video fra albummet før du køber.

Det lyder vældig smart, og jeg synes, det er rigtig godt set. Mange gange, når jeg skal lytte til musik, inden jeg køber det, så går jeg til YouTube. Kvaliteten er ikke fantastisk, men det er den heller ikke på de steder, hvor jeg vil købe musikken. Til gengæld kan jeg på YouTube høre numrene i fuld længde, så jeg bedre kan høre, om det er noget for mig.

Så godt set af CDSkiven. Dog er der enkelt svipsere. Da jeg for eksempel klikkede mig ind på The Chemical Brothes’ “Dig Your Own Hole”-album blev jeg præsenteret for en Veronica Mars-video..(?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *