Kategorier
Journalistik Net-TV Tendenser

Besøg BBC fra…din Wii?

Nintendo Wii i aktionNetdelen af engelske BBC er et af de netmedier, jeg ser allermest op til. De forstår om nogen, at lave sites, der er brugbare, overskuelige, kønne og indeholder læssevis af information.

Og så forstår de, at det gælder om at være repræsenteret på en masse platforme. Senest har de offentliggjort, at BBCs iPlayer nu kan tilgås fra Nintendos Wii-spillekonsol.

Forestil dig, at alverdens unge mennesker og andre Wii-spillere kan se BBCs programmer fra deres spillekonsol. En fantastisk måde at få fat i et brugersegment, som måske ellers ikke ser TV. Og BBC har jo det glimrende program Click, som måske kunne fænge blandt Wii-publikummet.

De danske medier bør snart lave en fælles udflugt til BBC. De har tilsyneladende fat i en ende af en vis længde.

2 kommentarer til “Besøg BBC fra…din Wii?”

Jah, det er da godt at se at BBC er kommet efter det. For de har godt nok fået mange smæk for deres iPlayer, som i første omgang kun var til Windows. Herefter lavede de en fesen flash-version til Mac og Linux, men det var ikke godt nok, mente The BBC Trust. Så helt så fantastiske er BBC ikke, men det er rigtig godt at der bliver stillet så skrappe krav til dem, det kunne man savne i forhold til DR.

Generelt er vores nabolandes public service-kanaler langt fremme med fede eksperimenter, et andet eksempel er NRK’s forsøg med BitTorrent.

DR må se at få farten op!

Ja, det har du ret i, DR halter et stykke efter, synes jeg.

Især synes jeg, at BBC har lavet nogle fantastiske online multimedie-features, især omkring historie.

// Lars

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *