Kategorier
Net-TV

Friis og Zennström overvejer Joosts fremtid

Ifølge Sunday Times skal der skæres i organisationen, og de globale drømme droppes indtil videre hos Joost, skriver MediaWatch:

For få seere, voksende konkurrence og vanskeligheder med at lave aftaler med de attraktive tv-stationer betyder, at Joost dropper de globale planer og skærer ned i organisationen, skriver avisen ifølge business.dk.

Joost selv afviser, at der bliver fyret folk, men at man i stedet vil flytte rundt på medarbejderne.

Umiddelbart vil jeg mene, at Joost mangler at overbevist alle de potentielle brugere derude om, hvorfor de skal hente en stykke software (Joost-playeren) for at kunne se tv på computeren, i stedet for blot at se klippene direkte i browseren.

Jeg tror mange finder det omstændigt, at skulle hente og installere et program. Og hvis man endelig får en person igennem det og til at starte programmet, så skal der allerede fra første sekund være et imponerende udvalg, som overbeviser brugeren om, at det var ventetiden værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *