Kategorier
Events

Ny stor undersøgelse af vælgernes adfærd under valget

Dette er et gæsteindlæg skrevet af Kenneth Ley Milling.

*

Direktør for FDIM – Jon Lund – afslørede d.d. at en større undersøgelse lavet af  Jens Hoff (professor ved Københavns Univeritet), Lisbeth Klastrup (lektor ved ITU) og Jakob Linaa er på vej i starten af 2008. Nyheden overbragte Jon ved FDIM’s (ass. DONA og UPDATE) gå-hjem-møde den 18. december 2007, hvor godt 40 valginteresserede havde fundet frem til FDIM’s lokaler på Højbro Plads i det indre København for at høre noget om valget og web2.0.

I undersøgelsen har flere end 5000 mennesker givet trion data om, hvilke medier de brugte, hvilke blogs de læste, hvilke websites de søgte infomation på osv. osv. Brugerne fortalte kort og godt om, hvordan de brugte nettet undervejs. Der er ikke tidligere indhentet SÅ stort et datamateriale under en valgkamp, så det bliver bestemt spændende at følger del- og helkonklusionerne i det nye år.

Jeg er i skrivende stund ikke helt klar over, om der er lavet ligenende undersøgelser i udlandet?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *