Kategorier
Brainstorming

Hvem vil DU gerne se til fagfestivalen?

Dansk Journalistforbunds logoSkæbnen har villet det så godt, at jeg er kommet med i programudvalget til Dansk Journalistforbunds Fagfestival, som udspiller sig næste år, altså i 2008. Når der er blevet peget på mig, gætter jeg på, at det må være fordi, jeg kan bidrage med noget new media og teknik-møder-journalistik.

Men da flere hjerner som bekendt tænker meget bedre end én, har jeg tænkt, at det da ville være dumt, hvis jeg ikke spurgte alle jer hoveder derude om, hvem I gerne vil se til Journalistforbundets Fagfestival 2008 indenfor det felt.

Jeg skal til det første møde i programudvalget på onsdag den 28. november, og her er overskriften “Organisationen, brainstorming på temaer og keynote speakers”, og det er her, I kommer ind i billedet 😀

Så kom med jeres bud på personer og emner!

Jeg har indtil videre tænkt i emner som community-genereret indhold (nægter at bruge ordet ‘bruger’) og hyperlokal, og i den forbindelse vil det jo være oplagt at hive fat i en mand som Rob Curley.

Derudover har jeg også tænkt i retning af en person som Peter Brodersen, der står bag Findvej, da han kan sige noget om, hvilke gevinster, der kan være ved at bruge værktøjer som Google Maps, og hvor nemt det er at komme i gang — også selvom han ikke er journalist 🙂

Men kommentarfelterne er åbne, jeg glæder mig allerede!

4 kommentarer til “Hvem vil DU gerne se til fagfestivalen?”

Jamen, Lars så ses vi jo, jeg er også ny i programudvalget, og mon ikke det skulle lade sig gøre at få podcastet sessions denne gang, så andre end vi journalister kan få udbytte af de mange gode folk, vi kan få til at tale og bidrage.

Vi ses.

Jeg synes, at Solana Larsen burde inviteres til Fagfestival for at fortælle om Global Voices.

Desuden ville jeg gerne møde folk som

Jeff Jarvis – Buzzmachine

Amy Gahran – social media skribent – bl.a. fra Poynters E-Media Tidbits

Hvis Rob Curley ikke kan , så prøv med Lisa Williams (http://placeblogger.com/) der udvikler software til community-sites. Hun fik bl.a. penge til det af the Knight Foundation i 2007 (http://mediehack.elmose.com/?p=522)

Hej,

Ville selv have foreslået Jeff Jarvis, men den gode hr. Elmose kom mig i forkøbet ;-).

Mine bud skal så være :

– Mark Potts, der skriver bloggen Recovering Journalist (http://recoveringjournalist.typepad.com/recovering_journalist/) og bl.a. var en af kræfterne bag local-initiativet Backfence.com. Han er ganske skarp og kan nok prikke til nogle ting ;-).

– Scott Karp fra Publishing2.com (http://publishing2.com/).

– Alan D. Mutter, en gammel avismand der nu bruger meget af sin tid på at forsøge at råbe mediere op på Reflections of a Newsosaur (http://newsosaur.blogspot.com/)

Disse gad jeg godt møde på Fagfestival. Please make it happen! 🙂

Jeg gad godt “dele” min britiske bekendte David Dunkley Gyimah med fagfestivalen. Han arbejder til stadighed med at udvikle ‘integrated multimedia videojournalism’ – det er pænt spændende for folk med hang til TV 🙂 (www.viewmagazine.tv).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *